Току що и аз махнах вапросния кабел ПИН 15 тествах с 15-20 минути каране оборотите не мръднаха след няколко дена ще пиша как е !!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сменям, сменям, а проблема си остава ...
Collapse
X
-
следя темата с интерес от доста време, защото и моите обороти на празен ход играят от около 800 до 1200 по време на движение на студен двигател, и от 900 до1100 на загрял.Има едно голямо ОБАЧЕ, като пусна климатроника и веднага заспиват на 900, като го изключа отново играят. Няколко последователни опита с климатроника и резултата е все същият.(видях че и Новачев е писал за това)Някой беше писал, че в колата има датчик който от4ита че тя е в движение.Лично на мен ми се иска когато съм в движение но на празен ход, двигателят ми да поддържа 1200 оборота, за да може като я сръ4кам да се развърти по бързо (в смисъл да стои в някакъв режим на готовност), а не да се наема от 800 об.и може би конструкторите са вложили някаква такава идея.Не знам. Във форума има доста големи мозъци, така че ще следя за тяхните изказвания.
П.П.отчитането на оборотите са по километражalfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
Първоначално публикувано от muchev Покажи съобщениеЛично на мен ми се иска когато съм в движение но на празен ход, двигателят ми да поддържа 1200 оборота,sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениекакто и по-лесно вкарване на ниска предавка за тия които не подават междинна газ!.Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
То не е трактор, ама да няма после "не ми влиза втора". Скоростите си искат своето. Като искаш да се изстреляш примерно от 60км, или вкарваш втора преди завоя без газ ли ще я вкараш.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Колеги, тея алфи са много интелигентно направени коли....и си мисля като го откачате тоя 15 пин...лишавате компа от информация и той се адаптира към други режими на работа, особено при натоварване на мотора. Тия алфи не са да се карат на празен ход по добре да установим причината за клатенето а не да осъкатяваме мотора за постигане на козметичен ефект. Нищо не съм смениял по мотора но като и сложа 100 октана карера от ОМВ и дефекта изчезва.
Comment
-
Първоначално публикувано от nellavy Покажи съобщение.......за постигане на козметичен ефект. Нищо не съм смениял по мотора но като и сложа 100 октана карера от ОМВ и дефекта изчезва.
А ти сигурен ли си че при 100октана спира да клати. Щото и аз като почистих дросела спря да клати но от време на време пак се разлюлаваше (установих че примерно когато подам газ и ускоря с идеята да превключа на друга скорост, но след това я изключа от скорост и тя се разлюлява). А при откачането не съм успял да я накарам да се разклати.
Значи пробвах след като я бях откачил след това пак я закачих и отново започна да клати. Сега отново е откачена и мисля да карам така .Ще се опитам да засека някакъв разход, а също и разлика във вървенето, и ако няма разлика ще остане откачена. За моя информация само ще измеря напрежението което се подава от този извод на километража към компа, за да видя да не би то да се колебае и в какви граници варира когото се движи и да шашка компа. Иначе на празен ход на място го мерих и е 0V, но в движение не съм още щото снощи стана тъмно и нямаше как.
Айде стига толково че много глупости написахAlfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Доста теории наистина ,ама - теории.На практика при мен вече десетина дни нито разход се е повишил (да не очаквате ,че като лишите компа от инфо ,че е в движение и ще почне да лапа 20/100).Това ,че когато изключа от скорост в движение оборотите не са 1100 ,ами 900 ,ама да ви кажа хич не ми пука,по-добрия вариянт отколкото да се мъчи всеки път да загасне.А наистина че има някакъв проблем,това е факт,но при липсата на компетентен майстор,и след подмяна на почти всичко по електрониката без резултат , това с кабела е РЕШЕНИЕТОНа софиянци им е лесно,имат 2-3 сервиза за Алфа,но в останалата част на БГ не е така за съжаление,и не мога аз,всеки път за нещо дребно да паля и да идвам в софия. А дали и те не режат кабела ?????
Comment
-
не съм сигурен за този 100 октана от ОМВ колко е 100, защтото България няма лиценз да продава такова гориво, но моята алфа дойде с повече от половин резервоар италянско гориво(не беше източено, защото ми я докара много добър приятел) и пак клатеше оборотите, а пък как вървеше... не е истина. Пробвах горивата на почти всички бензиностанции в русе +добавка, но вървежа не е същия.
смятам че високооктановото гориво не решава проблема с клатенето на оборотите на празен ход в движение.alfa romeo156 2.0TS 11'97
Comment
-
хахаха! проблема определено е "козметичен".Като угасне на завоя и останеш без хидравлика и се цепнеш в нещо(кола,дърво,стълб...) ти става яко на зърното
а до бенза,аз карах и с 95 и с 98 и със 100 и чесно никаква разлика нямаше докато ми клатеше оборотите/добре,че й отрих проблема на моята красавица/
Апък и не всички карат с 100,но пак не им клатиLast edited by zimin; d.m.y г., 21:01.Аlfa156 1.8TS 2000
Comment
-
добре защо така с тези обороти, дали спрял или на изключена скорост пак играят, 800-500 при мен, а като пусна климатика падат толкова много, че гасне, то въпроса е само от стъпковото моторче ли може да е това?sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от zimin Покажи съобщение/добре,че й отрих проблема на моята красавица/
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениедобре защо така с тези обороти, дали спрял или на изключена скорост пак играят, 800-500 при мен, а като пусна климатика падат толкова много, че гасне, то въпроса е само от стъпковото моторче ли може да е това?156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment